НОИ организира Ден на отворените врати за Международния ден на възрастните хора

  • 01 октомври 2015 07:16

  • 1091
  • 1
НОИ организира Ден на отворените врати за Международния ден на възрастните хора
©

Националният осигурителен институт (НОИ) по традиция ще отбележи Международния ден на възрастните хора, се посочва в съобщение от пресцентъра на НОИ. По този повод Институтът организира Ден на отворените врати.

В сградата на НОИ в София на бул. "Ал. Стамболийски" 62-64 от 11.00 до 13.00 ч. експертни екипи ще предоставят консултации по пенсионни въпроси.

Служителите на института ще отговарят на запитвания за придобиването на право на пенсия, актуалните изисквания за пенсиониране в различните категории труд и възможностите за купуване на недостигащ осигурителен стаж. Те ще предоставят информация за преноса на осигурителни права на базата на съществуващите европейски регламенти и действащите договори за социална сигурност, в които България е страна.

Въпроси ще могат да се отправят и за последните промени в пенсионноосигурителното законодателство.

С Ден на отворените врати ще бъде отбелязан празникът и в териториалните поделения на НОИ в цялата страна. Там също ще се организират консултации.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1091 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2015.10.04 | 07:27

1
За справка на НОИ. Автобус от градският транспорт във Варна с №118а, тръгва от спирка почивка, терапевтична болница, военноморска болница с последна спирка (гробищата) с.тополи. Продават два вида билети отиване и връщане или само отиване.

Добави коментар

Водещи новини