Национално шествие в памет на загиналите по пътищата (снимки+видео)

  • 06 септември 2015 11:56

  • 1475
  • 2
Национално шествие в памет на загиналите по пътищата (снимки+видео)
© Булфото

Националното шествие за загиналите по пътищата в България „Аз съм бъдещето! Не ме убивай!” се проведе в 14 града вчера. В столицата участниците в шествието не блокираха улици, а се движиха само по тротоарите, когато това беше възможно.

Докато шествието преминаваше през подлеза на Софийския университет, на кръстовището стана поредната верижна катастрофа, за щастие без тежко пострадали хора.

Пред Храм-паметника "Александър Невски" участниците подредиха цветя по осевата линия и запазиха едноминутно мълчание в памет на загиналите по пътищата.

И Бургас се включи в Националното шествие за загиналите по пътищата в България „Аз съм бъдещето! Не ме убивай!”. Около стотина граждани, сред които родители с малки деца изминаха вчера разстоянието между Бургаския свободен университет до общината, където поставиха своите плакати. Основен организатор в Бургас бе фондация "Безопасни улици от Валя".

Последвайте канала на

Novini.bg
1475 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
кой?

2015.09.09 | 16:26

2
Защо се излагате,поголовната простотия насаждана над 20г. от СДС,БСП,НДСВ и Атака простаци ли ще оправите с протести? Нали на всички избори си ги избирате,отново и отново тези простаци които не ги интересува народа? Ще трябва да почакате поне едно поколение от тази чалга измет да измре и да има малка промяна.
чико

2015.09.06 | 16:59

1
ЗА убитите и за шествието са виновни комунистите и Орешарски

Добави коментар

Водещи новини