Насилие над дете в кризисен център?

  • 07 август 2015 09:12

  • 1239
  • 2
Насилие над дете в кризисен център?
©

Майка на 10-годишно момче твърди, че синът й е бил малтретиран ежедневно по време на престоя си в кризисен център в София, съобщи ТВ7. Според Венелина Новкова детето й е бито, заливано с вода и обиждано от връстниците си в центъра, а социалните работници не са взели нужните мерки.

На 27 февруари полицията посещава за пореден път дома на Венелина Новкова. Майката на 40-годишната жена подава сигнал, че върху 10-годишният й внук се упражнява насилие.

Този път социалните работници са категорични – момчето трябва да се раздели с родителите си и да бъде настанено в кризисен център.

Според Венелина обаче детето й се е сринало психически след престоя в центъра "Вяра, надежда и любов". "Преди 1 юни отидох на обяд при сина ми в самия център и той тъкмо ми разказваше през оградата как са го били и тормозили деца от центъра и една от социалните започна да му вика да влиза веднага вътре да не разговаря с мен.

Той ми обяснява, че в корема са го ритали, едно друго и тя ми казва, че не може да ми даде никаква информация", разказва жената.

Майката е убедена, че заради системния физически тормоз в центъра се е влошило и здравословното състояние на нейния син.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1239 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.08.07 | 13:57

2
Първо граматиката чети.
Недоволен гражданин

2015.08.07 | 10:04

1
По долно пробни лъжи не съм чел !

Добави коментар

Водещи новини