Петрич е в стачна готовност

  • 06 август 2015 14:22

  • 1883
  • 2
Петрич е в стачна готовност
© Булфото

Жителите на Петрич са в стачна готовност, очакват да се обяви дата за откриването на придобилата скандална известност спортна зала в града.

Това заяви пред Радио „Фокус“ – Пирин Кирил Георгиев, председател на Сдружение за граждански контрол на управлението на Община Петрич.

Общинската спортна зала в Петрич придоби лоша слава заради процедурата по избиране на изпълнител за строежа на съоръжението и подменената конструкция на сградата, която не съответства с първоначалните изисквания при обявяването на конкурс за изграждане на залата.

По думите на Георгиев откриването на спортното съоръжение, което се отлага вече няколко пъти от месец март насам, е започнало да прилича на комедия.

Според протестиращите причините залата все още да не е открита са две. Първата е свързана с желанието на петричкия кмет Вельо Илиев да пререже лентата заедно с премиера Бойко Борисов, а другата е готовността на протестиращите, които от няколко месеца искат оставката му.

„Ние сме в постоянна стачна готовност, но все още не знаем кога ще е откриването, защото ръководството на общината го крие в дълбока тайна“, заяви Георгиев.

Последвайте канала на

1883 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
КОЙ КОЙ ЗАПЛОДИ ДОЛНАТА МАСТИЯ гаджева КОЙ КОЙ

2015.08.06 | 18:03

2
КОЙ КОЙ КОЙ ???????????????????????????????????

2015.08.06 | 18:03

1
Ко речи?

Добави коментар

Водещи новини