Пламен Боев: Братовчед ми Гълъбин не е нито наркоман, нито трафикант

  • 29 октомври 2011 16:30

  • 9371
  • 1
Пламен Боев: Братовчед ми Гълъбин не е нито наркоман, нито трафикант
©

Гълъбин не ми се е оплаквал да има дългове.

Това каза в предаването на Нова телевизия "Карбовски: Директно" братовчедът на задържания с 9 кг. кокаин в Бразилия олимпийски шампион Гълъбин Боевски - Пламен Боев.

Не вярвам да е наркотрафикант, познавам го добре и като спортист, и като човек. Братовчед ми има бизнес в София, както и кафене в родния му град Кнежа, където е съдружник с баща ми, но поне аз не знам да дължи пари, каквито публикации се появиха, допълни той.

На въпрос на Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в дали хората в градчето обичат олимпийския шампион, братовчед му отговори положително.

Пламен Боев отрече да са верни историите за скандалите между Гълъбин и сина му, и слуховете, че Пол Боевски е казал: "Баща ми е боклук", както и това, че олимпийският шампион е направил самопризнания.

Не е вярно и че съпругата на братовчед ми е бременна. От жълтите медии разбираме неща, които и ние самите не знаем за нас. Не са верни и публикациите, че Гълъбин е наркоман - няма проблеми нито с наркотиците, нито с алкохола, категоричен бе той.

Органите, които трябва да работят по въпроса, са задвижени, и очакваме развитие по случая. Може би следващата седмица ще има повече информация и се надявам всичко да завърши благополучно, каза още Пламен Боев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9371 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kinesiotapebg.eu

2011.11.29 | 00:23

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини