Протест срещу шефа на стопанство "Каракуз" (снимки)

  • 05 август 2015 15:08

  • 4067
  • 3
Протест срещу шефа на стопанство "Каракуз" (снимки)
© Булфото

Двадесетина, уволнени по различни причини бивши служители на Държавното ловно стопанство "Каракуз" в Дулово и представители на ловни дружинки от региона протестираха днес срещу решенията на ръководството на дружеството в лицето на управителя му инж. Иван Гройчев.

Протестът започна с песента "Хубава си, моя горо", изпълнена от импровизиран хор от горски стражари, маркировчици и други служители, информира Булфото.

Според протестиращите техните уволнения и последващите назначения на нови хора били политически и безпринципни, а доскорошният им началник толерирал незаконната сеч в "Каракуз".

Последвайте канала на

Десислава Станева
4067 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
АНТИ ДПС,АНТИ БСП

2015.12.03 | 19:39

3
ВИНАГИ ЧАВЕК,КОЙТО СИ ВЪРШИ КАЧЕСТВЕНО И СТОЙНОСТНО РАБОТАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА ЗАВИСТЛИВИТЕ,НЕГРАМОТНИТЕ И НЕКАДЪРНИЦИТЕ! ПУКНЕТЕ ОТ ЗАВИСТ!!!! ЕВАЛА НА ТАКЪВ ДИРЕКТОР КАТО ИНЖ.ГРОЙЧЕВ,АКО ВСИЧКИ БЯХА КАТО НЕГО СЕКТОРА ЩЕ ПРОСПЕРИРА! ЖЕЛАЯ МУ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА Е ДИРЕКТОР!
боклуци

2015.12.03 | 19:39

2
СЛУШАХ ГО ТОЗИ ДИРЕКТОР ПО РАДИОТО . ДА ГО УБИЕШ ,САМО ДОБРО ЩЕ МУ НАПРАВИШ !!
Буден гражданин

2015.12.03 | 19:39

1
На цялата тая измет й е платено от турската партия ДПС и от уволнения поради НЕКАДЪРНОСТ зам.директор на стопанството-Огнян Димитров! Платили им там по някой лев и се излагат! Колко са прости и жалки само.Срещу Гройчев няма и не могат да постигнат нищо!Браво за контрапротеста от другата страна-служителите са защитили Директора си.

Добави коментар

Водещи новини