Ограничават движението около зала "Арена Армеец София"

  • 29 октомври 2011 09:25

  • 2185
  • 0
Ограничават движението около зала "Арена Армеец София"
©

Във връзка с провеждането на концерт на Шаде в спортна зала „Арена Армеец София” на бул. „Асен Йорданов” днес от 8.00 до 18.00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайната дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов” между бул. „Шипченски проход” и „Площад на авиацията”, съобщиха от Столична община.

От 18.00 до 23.00 часа днес се разрешава престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов” между бул. „Шипченски проход” и „Площад на авиацията”.

От 18.00 до 23.00 часа при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на колите на масовия градски транспорт, както следва:
-по бул. „Асен Йорданов” между бул. „Шипченски проход” и „Площад на авиацията”;
-по алеите от бул. „Асен Йорданов” към хотел „Българска армия” и НПК „Червено знаме”;
-по подходите от бул. „Цариградско шосе” към „Площад на авиацията”;

От 19.00 до 23.00 часа на 29 октомври Центърът за градска мобилност ще увеличи тролейбусните линии №4 и №11, както и трамвай №20. От 19.00 до 23.00 часа всички превозни средства на масовия градски транспорт, движещи се по бул. „Цариградско шосе” над „Площад на авиацията” да минават през „Площад на авиацията” и ще спират двупосочно на площада на спирки „Площад на авиацията”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2185 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини