Обявени са конкурси за директори на Регионалната библиотека и на Историческия музей в Шумен

  • 16 юли 2015 13:00

  • 1951
  • 2
Обявени са конкурси за директори на Регионалната библиотека и на Историческия музей в Шумен
©

Община Шумен обяви конкурси за директори на Регионалната библиотека "Стилиян Чилингиров" и на Регионалния исторически музей, съобщиха от общинската администрация, цитирана от БТА.

Новият ръководител на библиотеката трябва да има висше образование и образователно-квалификационна степен "магистър" в професионално направление "Обществени комуникации и информационни науки", както и пет години професионален опит в библиотека.

Кандидатите за директор на Регионалния исторически музей трябва да имат висше образование в професионално направление "История и археология", степен магистър, както и пет години професионален опит в същото направление. Двата конкурса ще се проведат чрез защита на концепция за дейността и развитието на културните институти за период от пет години и събеседване. Документи за конкурсите се приемат в общинската администрация до 17 август.

Последвайте канала на

1951 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гост

2015.07.16 | 14:47

2
В Шумен трябва да си член на ДПС за да си намериш свястна и заплатена работа. По принцип от делиормана си вземат висшето без проблем „като на конвеир„ макар,че не могат да говорят чиста Български език,а след това ги поставят на отговорни места.

2015.07.16 | 14:43

1
В БЪЛГАРИЯ ОБЯВЕНИТЕ КОНКУРСНИ РАБОТНИ МЕСТА СА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЕТИ.НЕ ТИ ТРЯБВЕ ВИСШЕ КВАЛИФИКАЦИЯ И ОПИТ А САМО ВРЪЗКИ.

Добави коментар

Водещи новини