Царица Костадинка чисти фризери с развалено месо

  • 26 октомври 2011 07:05

  • 3813
  • 4
Царица Костадинка чисти фризери с развалено месо
©

Под засилена охрана на 10-ина полицаи и още толкова жандармеристи в късния следобед вчера съпругата на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото отЦарица Костадинка, отишла в Катуница и започнала да чисти фризерите в една от изгорелите им къщи.

В хладилниците имало месо, което след спирането на тока отпреди няколко дни започнало да се разваля. Затова Царицата се вдигнала от Пловдив и заедно с още един ром хукнала към палатите си в Катуница, за да си приберат месото, преди да се размирише. Това разказаха възмутени жители на селото, което още не се е съвзело след смъртта на 19-годишния Ангел Петров и 16-годишния Павел Толев, пише "Монитор".

Появата на Костадинка в селото първа забелязала именно майката на по-малкото починало от сърце момче Павел. Жената изпаднала в шок и веднага се обадила на свои близки от селото. В това време Царица Костадинка започнала да се разправя с полицаите, които охранявали изгорялата ъглова къща в Катуница. Крещяла им, че енергото є спряло тока и иска да си прибере месото от фризерите, защото щяло да се развали. След кавгата полицаите позволили на Костадинка да извади мръвките, но за да не стане отново бунт в селото, охраната на Царицата била подсилена. „Това е върховна наглост.

"Телата на момчетата още не са изстинали, а Рашкови за месото във фризерите мислят”, коментираха вчера разгневени жители на Катуница. Тази неделя цялото село ще направи курбан в памет на двете загинали момчета по повод 40 дни от смъртта им. За целта ще бъде заколен бик, дарен от Христо Запрянов от Катуница.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3813 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
bg

2011.11.10 | 09:31

4
Гнусна мангласка пасмина,на тия уроди трябва да бъде прекратено безсмисленото съществуване ! Такъв социален тумор няма никъде !
sas

2011.11.10 | 09:31

3
Каква " царица " какви ги пишете бре журналята?!Съвсем изпростяхте ей!!!За какво като тоя циганин се мисли за велик трябва да му подгрявате котела и вие?!?
калата

2011.11.10 | 09:31

2
И никой не се е сетил да погледне какво може да е скрито и увито в това месо... Кога ще ходи тая там лично, САМА почти, за някакво си развалено месо?!
123

2011.10.29 | 12:48

1
пача вземи си душ меришеш на ЛАЙНА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини