„Български пощи” с нова услуга – SMS известяване

  • 26 юни 2015 14:59

  • 2080
  • 1
„Български пощи” с нова услуга – SMS известяване
©

С цел повишаване на качеството на предоставяните куриерски услуги Специализираното предприятие на „Български пощи ЕАД „ИМС/БУЛПОСТ“ ” въвежда нова услуга - SMS известяване, съобщиха от БП.

В стратегията на Специализираното предприятие „ИМС/БУЛПОСТ” е заложено дейността му да бъде гъвкава и все по-адекватна, с оглед нарастващите изисквания на гражданите. Целта е удобна и лесна комуникация между двете страни и коректно изпълнение на поетите от фирмата ангажименти.


През 2015 г. куриерската дейност на СП „ИМС/БУЛПОСТ” бележи 15% ръст, в сравнение с 2014 г. Целта е тази устойчивата тенденция да продължи, отбелязват от пощите.

Последвайте канала на

2080 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
пак аз

2015.06.27 | 11:52

1
Каквито и услуги да въвеждат, не си ли сменят персонала няма да ги бъде! С хора чието съзнание е на ниво 18-ти век няма как да се правят съвременни комуникации и съобщителни услуги. Да не говорим колко крадливи псета има в БП. От личен опит ви го казвам. Поръчайте си нещо от Китай за под 30 лв. и вижте дали ще дойде. Ако има тракинг АйДи идва, ама ако няма - потъва в черната дупка БП.

Добави коментар

Водещи новини