Циганите в "Орландовци" пребили танцьори на брейк от X-Energy Crew (видео)

  • 15 юни 2015 16:57

  • 4092
  • 3
Циганите в "Орландовци" пребили танцьори на брейк от X-Energy Crew (видео)
©

Момчетата, пострадали при боя в "Орландовци", както и момиче на име Стефи, са танцьори в най-добрата брейкденс формация за 2014-та година X-Energy Crew. Това пише в коментар на сайта "359hiphop".

Стефи била и водеща на предаване за танци "Dance Culture".

“Леките наранявания” за които се говори по новините включват извадено рамо, счупени ребра и пункция от бял дроб. Излизаш в събота вечер след дълга работна седмица да разпуснеш с приятели в парка, група роми почват да вдигат прах около теб, докато от колите им звучи силна музика, правиш им забележка за държанието и те в отговор те пребиват от бой. Нормална събота вечер в столицата, нали така?", пише коментаторът на сайта.

Припомняме, че преди няколко седмици бургаски братовчеди на циганите от "Орландовци" си направиха гнусна гавра с Васил Левски, показвайки среден пръст пред паметника му. Дни след това лицата бяха издирени, а единият от тях – зверски пребит.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4092 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Аз

2015.06.16 | 16:11

3
Диващини! Не случайно тази музика се свързва с хулиганство!

2015.06.16 | 16:11

2
На циганите трепането им е малко.Трябва да живеят в непрекъснат страх.Имат ли повече от 1 дете - бой и по бащата и по майката, докато се откаажат да живеят!
Всичко е нарочно

2015.06.16 | 11:40

1
Всичко е нарочно. Оставят се циганите да безчинстват, защото управляващата клептокрация няма интерес да живеят хората в мир, да си плащат данъците, да спазват законите. Те имат интерес от хаос, ежби, разделение и престъпност. За да оправдават нищоправенето си, кражбите да се негжлижират, престъпността която генерират да се размива. ДОКАТО НЯМА ПОНЕ ЕДИН КАТО БОРИСОВ В ЗАТВОРА---НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.

Добави коментар

Водещи новини