Летни занимания за децата предлагат трите извънучилищни звена в Разград

  • 09 юни 2015 16:25

  • 926
  • 0
Летни занимания за децата предлагат трите извънучилищни звена в Разград
©

Трите извънучилищни звена в Разград са подготвили разнообразна програма за децата и учениците по време на лятната ваканция, съобщиха от общинската администрация, цитирани от БТА.

Ваканционната програма на Центъра за ученическо техническо и научно творчество /ЦУТНТ/ включва занимания по приложно изкуство, еко работилница и скаутски игри. Заниманията вече започнаха и ще се провеждат всеки делничен ден до края на месец юни, в тях могат да се включат ученици от 6 до 11 години.

Традиционната лятна инициатива "Еко лято", организирана от ЦУТНТ и през тази ваканция ще ангажира свободното време на децата от Разград. Тя е за ученици от 12 до 18-годишна възраст, които се включат в почистването на детските площадки в града и в парка.

Целта на организаторите е чрез тази инициатива младите хора да бъдат по-съпричастни към идеята за по-добра градска среда и възпитание на грижливо отношение към природата. Центърът за работа с деца /ЦРД/ организира лятна занималня за ученици от 6 до 12- годишна възраст. Педагозите ще работят с децата през месеците юни и юли всеки делничен ден от 9 до 12 часа.

Последвайте канала на

926 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини