МВР с 67 нови пожарни (снимки+видео)

  • 09 юни 2015 11:06

  • 3351
  • 2
МВР с 67 нови пожарни (снимки+видео)
© Булфото

МОСВ предаде 67 пожарни коли на МВР, предаде репортер на novini.bg.

Министър Ивелина Василева заяви, че европейските пожарникари могат да ни завидят за техниката, която получиха нашите огнеборци. Средствата за автомобилите са осигурени по ОП "Околна среда". И през новия програмен период ще има допълнително оборудване за нуждите на пожарната.

На събитието присъства и зам. - министъра на МВР Красимир Ципов, гл. ком. Николай Николов, зам. - мин. на земеделието и храните Георги Костов. Беше отслужен и тържествен водосвет.

Част от автомобилите са оборудвани с термо камери, с които ще може по-бързо да бъде локализирано мястото на горските пожари и това ще спомогне за ограничаването на пожарите в трудно достъпни гористи местности, това ще спомогне за опазване на горския ни фонд.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова инспектира автомобилите и заяви, че благодарение на европейските средства може да се радваме на такъв обновен технически автопарк. Тя поясни, че за първи път МВР получава толкова мащабно техническо обновяване.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3351 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.09 | 15:17

1
YVELIZETE NA HORATA ZAPLATI I PENSII!!! ALOOOOO KURVI OT GERB NARODA GLADEN YMIRAAAA TIKVIIIIIIII -MAMICATA VI GADNA!! ZA VOINA SE GOTVITE URODIIIIIIIIIII

2015.06.09 | 15:36

2
SMURT ZA KURVATA BOIKOYJLY

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини