Трима цигани събориха къща с голи ръце

  • 05 юни 2015 15:44

  • 3726
  • 2
Трима цигани събориха къща с голи ръце
©

Бригада от трима цигани събори с голи ръце едноетажна къща на бул. „Христо Ботев”, съобщава "Марица".

Групата работници действала бързо и за броени минути е успяла да бутне 3-метрова стена пред погледите на шофьорите, чакащи на светофара до Стоматологичния факултет в столицата. "Нямат никакви предпазни мерки, дори каски не са си сложили. Къде дреме Инспекцията по труда”, коментираха зяпачи на разрушителната акция.

„Няма страшно, свикнали се на тая работа и знаем как да се пазим. Вчера бутнахме покрива, днес и утре ще свалим стените. Още два дни и от къщата няма да остане и помен”, обясни единият от работниците.

Отстрани беше застанал друг мъж, нещо като технически ръководител на обекта, който им дава акъл и не руши. Другите момчета пък използваха само метален лост и кирки, с които подкопаваха тухлените стени, след което на ръка ги събаряха с няколко тласъка. После почистваха бутнатите тухли и ги натовариха на малък камион, което ги извозваше на порции.

"Струват по 15 стотинки бройката, защото са от старите, истински тухли", обясни началникът на бригадата. Допреди време в сградата са били настанени фирмени офиси. Тя обаче била върху общински терен и се наложило той да бъде освободен, обясниха разрушителите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3726 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2015.06.07 | 23:57

2
Едни други, събориха Хотел,. И, се възнесоха.

2015.06.07 | 23:57

1
300 хиляди цигани събарят България с голи ръце

Добави коментар

Водещи новини