Съученици на убития Георги: Беше много добро и кротко момче

  • 02 юни 2015 18:14

  • 5864
  • 0
Съученици на убития Георги: Беше много добро и кротко момче
©

В училището на Георги Игнатов всички са много разстроени и шокирани от случилото се. Засилена е охраната в Търговско-банковата гимназия в София. Веднага след новината за убийството, съучениците на Георги са си тръгнали, съобщава Нова телевизия.

До вчера момчето е било на училище. Негови съученици разказаха, че е бил изключително кротък младеж, не е създавал проблеми и никой не го е заплашвал. Не е бил и от т. нар. ултраси. „Беше добър ученик, нямаше никакви проблеми, много добро момче. Нямам идея защо се е случило това", коментираха съученици на Георги.

Днес преди училище той е имал среща в Борисовата градина със свой много близък приятел от училище, но срещата така и не се е състояла. Момчето вече е разпитано.

Криминалисти работят по версията убийството да е станало заради момиче. По всяка вероятност Георги се е срещнал със съперника си, който го е пробол с остър предмет.

Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) ще изпрати специалист от екипа за кризисна интервенция утре, 3 юни, в училището на убитото в Борисовата градина момче. Целта е да им се окаже психологически подкрепа, съобщават от Агенцията.

Според БНТ Георги е имал среща с някого в парка. Отишъл там на обяд и никога не си е тръгнал. Според непотвърдена информация полицията има заподозрян за престъплението и в момента тече разпит. От МВР обаче отрекоха тази информация.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5864 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини