Експерт: Банковите обирджии вече са смели и решителни

  • 20 май 2015 08:16

  • 1303
  • 2
Експерт: Банковите обирджии вече са смели и решителни
© Булфото

"Целта на обирджиите на банковия клон в Айтос е била по-различна", заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Славчо Велков, експерт по сигурност и антитерориз.

Според него нещо е спряло крадците и затова те не са задигнали огромна сума пари. По думите на експерта, банковите обирджии са много смели и решителни. Една от причините за тази му теза е откритата от тях стрелба.

В "Здравей, България" по телефона се включи и Левон Хампарцумян. Банкерът заяви, че основният проблем не е това, че у нас се разхождат хора с калашници и автомати, а проблемът е в това, че младите не работят у нас. С това твърдение обаче не се съгласи Славо Велков.

Хампарцумян съобщи, че реакцията на служителите на банковия клон в Айтос е перфектна, както и на охранителната фирма, на полицията и разследващите органи.

"В един модерен клон, какъвто е този на нашата банка, не се държат много пари", разказа той и поясни, че откраднатите пари са няколко десетки хиляди лева. Банкерът съобщи, че не знае дали е  взета цялата налична сума.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1303 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.21 | 21:00

2
Полиция която не изпълнява задължения си, съд който не осъжда, държава на която не спазва законите

2015.05.21 | 21:00

1
Левон ли си, какъв си, я ти работи за 400лв на месец!!! Пък после не искали да работят! Сит на гладен не вярва, а вие арменците/еврейте не знаете как се държи отверка, камо ли нещо друго, само знаете да ревете и да се оплаквате, когато се говори ИСТИНАТА!

Добави коментар

Водещи новини