Бойко Борисов: Стефан Данаилов трябва много да го е срам

  • 19 октомври 2011 10:57

  • 2380
  • 5
Бойко Борисов: Стефан Данаилов трябва много да го е срам
© Интернет

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г преряза още една трикольорна лентичка - за обновяването на Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография.

Проектът е реализиран по оперативна програма „Регионално развитие" и е на стойност 950 559 лева. Той включва нови спортни площадки, изцяло обновена ВиК система, парна инсталация, обновени класни стаи, коридори и други.

Директорката на училището, развълнувана, показа снимки от преди ремонта за сравнение.

Впечатлен, премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г сподели, че сутринта се е загледал в един от предизборните клипове.

На един, който бил четири години министър и това училище било единственото в неговото министерство, за което трябвало да се грижи, обяви той и продължи - много трябва да го е срам, ама много трябва да го е срам Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

За четири години не си е мръднал пръста. И мен много ме е срам от него. Децата са учили в тази кочина и той четири години е толерирал това. Ама много ме е срам от него! Не стига, че не може да пише, а и като министър е нула, заяви премиерът.

Борисов зарадва учениците, че ще говори в Министерски съвет да бъде направен нов проект за разширяване на училището, за да имат още класни стаи. 15 по-мощни компютъра ще ви намерим, обеща още премиерът, но бе прекъснат от аплодисментите на учениците.

В церемонията участваха още министрите Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Културният министър съобщи, че до края на тази година ще бъдат завършени още седем проекта по програма „Регионално развитие", които включват ремонт на театъра в Бургас и операта в Русе. Регионалният министър похвали въведената енергийна ефективност в училището по полиграфия. Тя изтъкна, че учениците ще се обучават при по-приятни условия, а училището ще прави по-малко разходи за отопление.

Последвайте канала на

2380 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.01.30 | 13:38

5
Не разбирам защо Станишев е още на свобода. Поне да го бяха изпратили или депортирали в Северна Корея
АБВ

2011.10.20 | 13:30

4
Кой и кога е направил проекта? Пак ли с чужда пита помен ще правим?
НС

2011.10.20 | 13:30

3
Защо другаря Ви Борисов не каже какво прави ГРАБ с ЕДИНСТВЕНОТО построено ново читалище в България след 1989 г.? Сигурно му го пазят за след изборите да ходи да отреже лентичката и да каже как ГРАБ го бил построил. Като говорим за чуждата пита....

2011.10.20 | 13:29

2
И нас ни е срам от вас, г-н премиер.
Надя

2011.10.20 | 13:29

1
Много ме е срам заради вас, г-н Б Борисов! Вие сте НАЙ–ГОЛЕМИЯ СРАМ НА БЪЛГАРИЯ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини