Holiday Heroes започнаха разнасянето на празнични пакети

  • 07 април 2015 10:57

  • 985
  • 2
Holiday Heroes започнаха разнасянето на празнични пакети
©

На 6 април беше първият ден от финалната фаза на настоящата, шеста поред кампания на благотворителната организация Holiday Heroes. В опаковането и разнасянето на празнични пакети, пълни с храна и продукти, се включиха част от звездните посланици на каузата. Домовете на бедни семейства в София посетиха Вики Терзийска, Албена Танева, Евгени Иванов – Пушката и инициаторът на Holiday Heroes, Майкъл Струмейтис.

В понеделник сутринтa десетки доброволци се събраха в склада на Bers Logistics, който фирмата предоставя на празничните герои за пореден път. Te започнаха да опаковат пакетите, пълни с най-необходимото за една достойна великденска трапеза. Този процес можеше да бъде гледан онлайн, както ще бъде и през останалите дни от кампанията. Няколко часа по-късно, към домовете на стотици нуждаещи се семейства тръгнаха и първите коли.

Разнасянето на празничните пакети ще продължи до 9 април.
Всичко за Великден 2015 следете във Facebook или на официалния сайт на Holiday Heroes.

Последвайте канала на

Novini.bg
985 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВАЖНО!!!

2015.04.07 | 13:19

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2015.04.07 | 11:58

1
Внимавайте за срока на годност, за да не станете клиенти на Пирогов!И още нещо :Проверете за ГМО в хр.продукти!

Добави коментар

Водещи новини