Заедно със семейството в Сливенския балкан изнемогват още петима (обновена)

  • 18 октомври 2011 08:43

  • 4163
  • 4
Заедно със семейството в Сливенския балкан изнемогват още петима (обновена)
© Интернет

Тричленно семейство бедства в Сливенския балкан от снощи, облечени са с есенни дрехи, без храна и вода, екип на Гражданска защита се е опитал да ги спаси, но техниката се е развалила и хората бедстват вече 20 часа.

Основната причина, поради, която не могат да бъдат спасени хората е мокрия сняг и нападалите дървета, каза Николай Колев, от ОД на МВР Сливен за БТВ.

Хората се намират между Сливен и село Стара река, където движението е спряно. За да се стигне до бедстващите трябва да се разчистят всички паднали дървета и клони по пътя, уточни Колев.

Той увери, че продължават усилията по спасяването на семейство. В момента той няма връзка с хората, които са изпратени да спасят бедстващите и не може да даде повече информация.

В обедната си емисия БТВ съобщи, че на мястото за закъсали още два автомобила и така бедстващите на пътя хора вече са осем.

Последвайте канала на

4163 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
някойя

2011.10.18 | 15:07

4
Абе хора Вие не слушате ли прогнозите за времето. Те нали са за нас , да ги следим и да се съобразяваме с времето, а не то с нас. И после някой друг ни е виновен, ами прост народ, все някой друг трябва да мисли вместо него! Времето му виновно, че тръгнал без подготовка , все пак е есеннно-зимен, а не пролетно-летен!
Кик

2011.10.18 | 15:05

3
Да му се не види и мисленето на управляващите. Къде е сега супер якия хеликоптер за не знам колко си милиона? Не беше ли по-добре да се купят десет хеликоптера за спасителни операции???? Зима идва- купуваме боен хеликоптер. Направо ме убива мисленето на политиците?? Аз съм ПОТРЕСЕН :(:(( Като че ли е тръгнал някой да ни напада? А и да тръгне да ни напада- един хеликоптер ще го спре ли? А хората да мрат от студ закъсали? Какво сега - кой ги е карал да тръгват нали? Ама като гледаме Дискавъри всички се кефим как спасяват хората нали? Е да ама боен хеликоптер ни трябва на нас- за какво ни са спасителни нали?

2011.10.18 | 14:50

1
Знам какво имаш предвид. За съжаление обаче за богатите и за управляващите ние сме просто парчета месо. Историята го доказва за съжаление(световните войни, чернобил, комунизма, инквизицията, робствата)...тъй че колкото и да ни се иска да сме важни за тях, не сме тъй че не се чудете! Парите са по-важни очевидно... Дано да имат късмет и да се спасят тези хора стискам им палци да се върнат по домовете си и да разправят на внуците си тази история :)

2011.10.18 | 14:55

2
Ей бастуни за какъв хеликоптер говорите знаете ли какъв вятър има в Сливен

Добави коментар

Водещи новини