Ген. Васил Василев: Инцидентът в с. Иганово е извършен от човешка ръка

  • 24 март 2015 08:11

  • 1501
  • 0
Ген. Васил Василев: Инцидентът в с. Иганово е извършен от човешка ръка
©

Все повече се доближаваме до версията, че инцидентът в с.Иганово е извършен от човешка ръка. Много е важен огледа, който ще бъде извършен от следователите. Несериозно и лековато е да се обвиняват охранителите, те нямат работа вътре в складовете, каза бившият директор на Националната служба „Сигурност“ ген. Васил Василев в ефира на ТВ7.

Основните хипотези са за икономически интереси, възпрепятсване на работата на предприятието, а дори и терористичен акт. Всичко е възможно, категоричен беше Василев. Нужна е проверка и на всички играчи, които са свързани по някакъв начин с този завод.

За инцидента с убитото и намерено дете, което беше намерено в куфар, генералът посъветва да се анализира и разгледа всяко едно доказателство. Важното е да се структурира версия, която да бъде официална и излъчена от МВР. Тази версия трябва да бъде структурирана и подплатена с доказателства на 100%.

Трудно ми е да съветвам г-жа Бъчварова. Пред нея има огромно предизвикателство, а именно бежанската вълна, която предстои. Тази вълна е много опасна, категоричен беше генерал Василев.

Последвайте канала на

1501 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини