Агенцията по вписванията е въвела безплатни SMS-известявания

  • 26 февруари 2015 13:58

  • 1422
  • 0
Агенцията по вписванията е въвела безплатни SMS-известявания
©

От януари, за да бъдат максимално защитени интересите на търговците и гражданите, Агенцията по вписванията въведе безплатно "SMS-оповестяване за настъпила входяща регистрация за търговец в Търговския регистър" и безплатно "SMS-оповестяване относно услуги, предоставяни от службите по вписванията /Имотен регистър/", съобщиха от агенцията, цитиран от БТА.

Напомня се на потребителите, че услугите са безплатни за представляващия търговеца, вписан в Търговския регистър, и
собственика на имота за Имотния регистър. След въвеждането на тази услуга от Агенцията по вписванията броят на заявилите желание за периода от 5 януари до 24 февруари е нараснал двойно - от 4000 на 8000 абоната за "SMS-оповестяване за настъпила входяща регистрация за търговец в Търговския регистър". За услугата "SMS-оповестяване относно услуги, предоставяни от службите по вписванията /Имотен регистър/" абонатите към 24 февруари от 3500 са се увеличили на7 000.

Изпратихме e-mail до 75 000 търговци, подали своите електронни адреси в агенцията, с които напомняме за предимствата и сигурността, обезпечавани от SMS-известяването, се посочва в съобщението.

Последвайте канала на

1422 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини