Готвят два митинга пред президентството

  • 20 февруари 2015 09:10

  • 1704
  • 5
Готвят два митинга пред президентството
©

Утре самоорганизирали се граждани в социалните мрежи ще проведат митинг пред Президентството под надслов „Стоп на кремълската агресия в България!“.

Един от създателите на събитието Александър Малинов заяви пред БНР, че митингът е нужен, защото има информационна война, която се води срещу България.

Това беше потвърдено и от двама от нашите министри. На 3-ти февруари военният министър, Николай Ненчев каза, че организиран информационен център, вероятно от Русия, нагнетява напрежение и паника в България, като разпространява слухове за война и мобилизация. На 9-ти февруари, външният министър Даниел Митов казва, че истериите около един Координационен център с 40 души състав са създавани от определени политически партии, аргументира се той.

С митинга държим да покажем, че в България мнозинството хора застават категорично зад нашия евроатлантически и стратегически избор на страната ни и ще предявим искания към държавата, към институциите да свършат работата си. Нашите искания са категорична позиция на правителство, парламент и президент срещу руската информационна агенция. На второ място към прокуратурата, ДАНС и МВР да се вземат необходимите мерки срещу това източниците и информационните центрове, за които говорят министрите, допълни още Малинов.

По същото време и на същото място утре се организира демонстрация наречена „Прегърни русофоб, кажи му, че го обичаш“. Малинов коментира: Ние не сме русофоби, а българофили. Ние защитаваме стратегическия избор на страната ни.

Той потвърди, че вече има отправени заплахи заради митинга.

Последвайте канала на

1704 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ne narod a mursha

2015.02.21 | 16:58

5
Каквооо, мнозинството било за "евроатлантическо ориантиране" хахаха четете ли форуми ходите ли по улицата, въобще чувате ли се какви ги плещите. Къде е атлантика къде е братска славянска Русия, кой ви освободи бре мърши платени, утре ще ви се е...е мамата

2015.02.21 | 16:58

4
каква агресия видяха от Кремъл.агресията е в главите на хамериканките ЛАКЕЙ
баба гицка

2015.02.21 | 16:58

3
и поискайте отговори от продажника сидераст - има ли разлика на коиго служиш - на сащ или на русия - аз предпочита USA - 45 години стигат

2015.02.21 | 10:32

2
Такива дрисоци като теб, са служили на турския султан. Един от тях е участвал в осъждането и обесването на Левски. Същите дрисоци са служили на комунистически СССР. Сега дрисоците - понеже не могат без господар - служат на американските евреи от САЩ. Човек като се роди с празна глава и без гръбнак после цял живот я кара така. Лошото е, че това се превръща в генетично наследство при някои.

2015.02.20 | 21:10

1
hahahaha ti ako za poslednite 25 godini oshte ne si razbral 4e razlika opredeleno nqma,po dobre se zasili kum nqkoq stena i si udari glavata s vsi4ka sila v neq!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини