Лепенка "Аз съм селяндур" за нагли шофьори (снимка)

  • 09 февруари 2015 08:01

  • 4215
  • 4
Лепенка "Аз съм селяндур" за нагли шофьори (снимка)
©

Група бургаски майки вземат закона в свои ръце, след като нагли шофьори им късат нервите ежедневно, съобщи flagman.bg.

Вбесена от тарикатите, спиращи на инвалидни места и върху тротоарите в града, Теодосия Иванова е измислила начин да накаже всеки един нарушител. Жената е подготвила специални стикери, които всеки може да носи у себе си. Тя разпространи в социалните мрежи инициативата, която се казва „Първи частен КАТ” и набира все повече последователи сред бургаските майки, които ежедневно се сблъскват с проблема с неправилно паркиралите нагли бургаски тарикати.

„На мен лично ми писна да звъня на всякакви телефони и да съобщавам за идиоти и нищо да не се прави. Време е да вземем нещата в свои ръце, след като държавата я няма и не защитава нито нашия живот, нито нашите пари. Всички са недоволни от нагло паркиращите шофьори и затова ние правим следното. Надяваме се да ни последват повече хора!”, пише бургазлийката във Фейсбук, като предоставя и файл с готови надписи, които само трябва да бъдат разпечатани.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4215 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.02.24 | 19:15

3
А защо не направят лепенки "Аз съм селска п*утка,разхождам си детето по улицата" и да си ги залепят на челото.Няма ден в който някоя майка да не ми претича пред колата,предупредил съм жена ми че ако я видя да пресича така с детето,с нея е свършено!

2015.02.25 | 11:40

4
А къде да си разхожда детето "тъпата п**ка", като по тротоарите няма откъде да се мине от коли??

2015.02.24 | 19:15

2
Не питай за лудото, то само се обажда.
несъгласна

2015.02.24 | 16:47

1
Защо обиждате хората, които живеят на село? Измислете си друг надпис! Жалко,че все повече хора се идентифицирайки се като граждани смятат, че това автоматично ги прави интелигентни! Жалко!

Добави коментар

Водещи новини