Железница и Плана без ток

  • 07 февруари 2015 14:37

  • 1288
  • 2
Железница и Плана без ток
© Булфото

30 аварии заради падналия сняг са отстранени до момента в София. Без ток са селата Железница и Плана, съобщи пред БНР Красимир Димитров - началник на дирекция "Сигурност" в Столичната община.

От вечерта имаме над 50 сигнала, които сме обработили, повечето са за паднали дървета и клони на пътното платно, препречили пътя на автобуси, тролеи и трамваи, които бързо сме ги отстранили с аварийно-спасителното звено и с екипи на пожарната. Сутринта пратихме Общинска полиция и заедно проверихме пътя за Алеко. Изчистен е, опесъчен. В Плана и Железница в момента имат авария на елзахранването и в момента се работи по нея за отстраняването й. Обещанието на ЧЕЗ е, че към 13,30 ще бъде приключено с аварията, каза още Димитров.

След снощния обилен снеговалеж, днес напълно е възстановен графикът на всички превозни средства на столичния градски транспорт. Изчистени от снега и обработени срещу заледяване са всички улици, по които се движат автобусите и тролеите - съобщи заместник-кмета по транспорт Любомир Христов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1288 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЧЕЗ

2015.02.08 | 00:22

2
Падне два сантима снег, и сумати села остават без ток, а викат от ръководството, че инвестирали много в преносната мрежа!

2015.02.08 | 00:22

1
Браво на уникалното превителство, съставено от травеститогеопедетаси и експерни курви.

Добави коментар

Водещи новини