Учителка звъни на 112, директорката я биела

  • 29 януари 2015 08:13

  • 1838
  • 0
Учителка звъни на 112, директорката я биела
©

Учителка в детска градина потърси помощ на спешния телефон 112 и поиска полицията да я спаси от директорката и нейни колежки, които искали да я набият, пише в. "Телеграф".

Необикновената случка се разиграла посред бял ден в детска градина "Калина Малина" в Свищов пред очите на невръстни деца. Според разказа на учителката Надежда Лалова директорката Ани Мекушева нахлула в стаята и се разкрещяла пред децата да излезе веднага навън.

В коридора тя поискала от Лалова да подпише декларация, в която признава, че е злоупотребила с името на шефката на общинския отдел "Образование" Милена Богданова.

Учителката отказала да подпише, с което си навлякла още по-силно гнева на шефката. "Бях сама, а освен директорката в коридора имаше още две служителки, готови да ме бият", твърди Лалова.

Тя се обадила на тел. 112. След няколко минути в детската градина пристигнал полицейски патрул. Според учителката Лалова, като научила за инцидента в градината, пристигнала и самата общинска образователна шефка Богданова.

Конфликтът между Богданова и учителката Лалова бил от началото на годината, като поводът е заповед за преобразуване на групите в детската градина. Лалова свикала родителска среща, на която родителите започнали подписка срещу наредбата. С тези действия Лалова смята, че си навлякла гнева на директорката и на общинската образователна шефка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1838 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини