Блок се разпадна 5 г. след построяването му

  • 23 януари 2015 11:26

  • 9001
  • 1
Блок се разпадна 5 г. след построяването му
©

Жилищен блок на ул. "Чавдар Мутафов" 39 в столичният кв. "Витоша" има три входа, но във всеки от тях се появяват пукнатини, а собствениците се оплакват, че има подобни и във всички апартаменти. Освен това още след построяването на сградата гаражите и мазетата започват да се пълнят с вода с неизвестен произход, пише "Уикенд".

Според живущите този факт е част от проблема.

Фирмата построила сградата спазва десетгодишния гаранционен срок и периодично пребоядисва фасадата. По-лошото е, че все още не е открита първопричината за превръщането на имота в развалина. Потърпевшите споделят, че е налице и нов проблем - теч от покрива, който все още не се ремонтира, поради което водата е стигнала до първия етаж. Миризмата от този теч е непоносима.

Някои от хората вече смятат да продадат апартаментите си, въпреки, че осъзнават, че това е мисия невъзможна, защото клиентите като видят пукнатините се отказват.Собствениците се чувстват обречени.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9001 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.23 | 21:38

1
Блок се разпадна 5 г. след построяването си Aleksi Aleksiev ......sled postroqvaneto mu,,.............. пак МАЯ ...кво искаш ????

Добави коментар

Водещи новини