Жителите на Горна баня се вдигнаха на бунт (галерия)

  • 17 януари 2015 15:39

  • 2761
  • 8
Жителите на Горна баня се вдигнаха на бунт (галерия)
© Булфото

Жители на столичния квартал „Горна баня“ блокираха Околовръстното шосе заради дупките по улиците и лошото зимно почистване, съобщи БНР.

Протестиращите обясниха, че през зимата им е много трудно да стигат до домовете си заради непочистените от снега улици, а колите им затъвали заради големите дупки по улиците.

През октомври жителите на квартала са изпратили писмо до кмета на „Горна баня“, в което са описали проблемите, но до момента не са получили отговор. Те поискаха изграждането на канализация на всички улици в квартала и обновяване на съществуващата канализация, ремонт на тротоарите, поставяне на осветление и засилено полицейско присъствие през нощта.

Хората обясниха, че няма къща, която да не е обирана. Те настояха за присъствието на повече полицаи, особено през нощта.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2761 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2015.01.19 | 00:12

8
ОСТАВКА

2015.01.19 | 00:12

7
to va e problem v tsyalata strana,trybva vsichki edinodusno da se vdignat za da ni chuyat daje i evropa

2015.01.19 | 00:12

6
То цяла България трябва да се вдигнем и не само заради дупките престъпност бедност и мизерия.
Путьо

2015.01.19 | 00:12

5
То вие, от Горна Баня сами сте си виновни.Нали вие си избрахте кмета.Да не са дошли от Видин да ви го избират...
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.19 | 00:11

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.01.18 | 07:03

1
4%

2015.01.19 | 00:11

3
Na vi demokracia,are u levo.....

2015.01.19 | 00:11

2
Подкрепям жителите на Горна Баня. Цялата държава трябва да се вдигнем,и да си върнем държавата. Всеки е обиран, и прецакван под някаква форма от тази чужда власт. 5 века ли ще караме така?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини