Блъснаха 77 - годишна пешеходка в Бургас

  • 11 октомври 2011 11:31

  • 654
  • 0
Блъснаха 77 - годишна пешеходка в Бургас
©

На кръстовището на бургаските улици "Сан Стефано" и "Странджа", при слаб дъжд и нормално работеща светофарна уредба, настъпва пътен инцидент между лек автомобил "Ауди А 6", с бургаска регистрация, управляван от 38 год. С.Д. от Бургас, теглещ с гъвкава връзка лек автомобил "Пежо 309", с хасковска регистрация, управляван от 57 год. И.Б. от Бургас и пресичащата платното за движение на пешеходна пътека пешеходка - С.Я. на 77 години от Бургас.

При катастрофата е пострадала пешеходката, която е с фрактура на лявата лакътна става, без опасност за живота, и е настанена за лечение в отделение "Травматология" към МБАЛ - Бургас.

След допускане на ПТП автомобилите са напуснали местопроизшествието, като са установени и издирени допълнително / около 11.30 ч./.

Причините за катастрофата са преминаване през кръстовището на червен сигнал на светофарната уредба от страна на водачите на автомобилите, като е отнето предимството на пешеходеца. Установено е и неправилно теглене между автомобилите, с необозначена по съответния начин гъвкава връзка, с дължина, по-голяма от допустимата.

Последвайте канала на

Весела Найденова
654 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини