Като прагматично посещение определи Велева идването на Кери у нас

  • 16 януари 2015 08:41

  • 1535
  • 1
Като прагматично посещение определи Велева идването на Кери у нас
©

Това беше едно много прагматично посещение.

Така журналистката Валерия Велева определи в сутрешния блок на БНТ идването на държавния секретар у нас.

Помолена да коментира защо след срещата Борисов – Кери е било наблегнато на темата за суверенитета, тя посочи: „Темата за енергийната независимост и националния суверенитет са много силно свързани“.

Първият зам.-главен редактор на в. „Преса“ изрази възмущението си от акцентирането върху така строгите мерки за сигурност във връзка с посещението.
„Толкова много се изписа и се изговори за тези мерки за сигурност. Ами те са нормални, те са естествени. Стигна се чак до това да прибираме прането си от балконите. Ами това е елементарно“, възмути се тя.

„Излиза, че на това посещение абсолютно нищо не се е случило. Това им е работата на политиците - да не казват какво се случва в кухнята“, коментира от своя страна журналистиката Мира Баджева, която също взе участие в дискусията.

Последвайте канала на

1535 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.16 | 19:38

1
Др. Велева, живея в жк.Дружба от 30 години. Винаги, когато са идвали " голями " особи, като Брежнев и разни други другари, сме били предупреждавани да затваряме птозорците и балконите си. Явно паметта ви е къса или така ви е угодно пред по-младите.

Добави коментар

Водещи новини