Димо Гяуров: Рано или късно терористи ще ударят и нас, не сме подготвени (видео)

  • 09 януари 2015 08:22

  • 1947
  • 4
Димо Гяуров: Рано или късно терористи ще ударят и нас, не сме подготвени (видео)
©

Терористичният акт в Париж е дело на хора, участвали в паравоенни организации. Действали са самостоятелно, не координирано с "Ислямска държава". Това каза в сутрешния блок на ТВ7 експертът по национална сигурност Николай Радулов.

Според Радулов едва ли радикалният ислям ще намери почва у нас. Българските мюсюлмани са кротки хора. Различни ислямистки организации се опитват да пробият в някои цигански махали. Циганин-терорист обаче засега не е известен, коментира експертът.

Заплаха за националната ни сигурност има, защото България е част от Европа, каза още Николай Радулов.

Според бившия директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров атентатът в Париж е следствие на цивилизационния сблъсък, който наблюдаваме в последните години. Сблъсъкът е неизбежен, тепърва ще наблюдаваме нови удари, посочи той.

Не можем да бъдем спокойни, че на нас ни се разминава. Рано или късно и у нас ще се случи подобно събитие. Притеснява ме фактът, че не сме подготвени за това, заяви Гяуров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1947 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.01.11 | 01:49

4
Вече имаше такова събитие у нас, но този паркетен генерал го е проспал.

2015.01.11 | 01:49

3
Тъпи гадинки шетат из върховете на властта. Престанете да бърборите по такива теми, празнодумци глупави. Тихо се гответе за посрещане на неизбежното. Ама кой да млъкне, банкянската коруба ли, Гяуров ли, Джамбазки ли, кой? Все отбор некадърници шетащи из медиите. Скапаняци!

2015.01.11 | 01:49

2
Глупаци - навремето ислямизацията на европа е спряна от жертвоготовни фанатици християни. Но сега къде са тези хора? - сатанинската синагога подкопа основите на християнството и насади едно светоусещане на морална деградация, на сатанинска гнилоч. Нео-либерализма е сатанинска доктрина на идващия антихрист. И сега с такива слаби общества как ще спрете ислямистите? Кой ще се жертва както те се жертват? С педерасти и травестити, с гей-паради ли ще ги спрете? Защо не идат феминистките да протестират в близкия изток да видим какво ще стане с тях? Как ще устоите срещу фанатици когато вашия идол са парите и егоизма, как ще устоите при тази морална деградация. Кой ще се сражава когато положението стане напечено? Когато трябва да избират между парите за да защитават извратеняци или живота си?

2015.01.11 | 01:48

1
Как Д.Гяуров стана генерал и го назначиха на такъв отговорен пост като няма завършена академия и вече го раздава " експерт" аман от калинки

Добави коментар

Водещи новини