Само 7 българи били на горящия ферибот

  • 30 декември 2014 12:24

  • 2039
  • 2
Само 7 българи били на горящия ферибот
©

Българските граждани Виолета Папарева и Димитър Дечев, чиито близки вчера сигнализираха, че са били на ферибота “Norman Atlantic”, не са се качили на борда. Двамата се намират в Гърция, съобщиха от пресцентъра на Външно.

Седемте българи, чието спасяване е официално потвърдено от италианските власти, са: Марио Мусавитски, Галин Хайтов, Красимир Естов, Радка Тодорова, Стаменка Аргирова, Вергил Доспатлиев и Асен Асенов.

Галин Хайтов се намира в болницата в Бриндизи, където ще бъде опериран заради счупване на ръката. След медицински преглед Марио Мусавитски е освободен в добро здраве.

Останалите българи се очаква да пристигнат днес в Бриндизи с кораба „Сан Джорджо”. Българският консул от Рим се намира на място, за да посрещне нашите сънародници и да им окаже необходимото съдействие.

В предоставените от италианските власти списъци с пасажерите не фигурират С. Божилова и П. Ненова, чиито имена присъстват в първоначално разпространения от Министерството на външните работи на Гърция списък.

Последвайте канала на

2039 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2014.12.30 | 23:17

1
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ... Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение! Скоро инсулт ще изкриви гнусната му мутра!

2014.12.30 | 23:18

2
Не Бойко а ти Любомире си педерас от Бургас, теб не са те виждали със жена от години хахахахах

Добави коментар

Водещи новини