Бедственото положение в Лом остава

  • 30 декември 2014 10:25

  • 1535
  • 3
Бедственото положение в Лом остава
© Булфото

Обстановката в региона на Лом остава все още рискова, каза за Радио “Фокус”- Видин кметът на общината Иво Иванов.

Той посочи, че няма бедстващи хора, но има около 10-15 автомобила, които са без пътници в тях и в следващите часове ще бъде разчистено и колите ще бъдат изтеглени от преспите.

„Имаме готовност да поддържаме тези пътни участъци – Лом – Монтана и Лом - Ковачица - Долни Цибър в зависимост от метеорологичните условия, но все още силният вятър в тези участъци ни създава проблеми”, допълни кметът на Лом.

Блокираните коли са в участъците Лом – Расово и Ковачица – Долни Цибър. Тези пътни участъци са затворени, както и пътя Лом – Монтана. Иво Иванов посочи, че хората трябва да се въздържат от пътувания в този район.

Остава бедственото положение в Лом. „Последните автомобили, закъсали през изминалата нощ по пътя Лом – Монтана и Лом – Долни Цибър са изтеглени към 1,30 и 2 часа след полунощ”, уточни Иво Иванов.

Последвайте канала на

1535 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Марко

2014.12.30 | 17:31

3
Абе в този ..... сайт нямате ли админи бе???????? Тоя долу се изказва вече за 1000000000 път и всеки път е тук.......... Разбирате ли от блокирване по IP?????????? Всеки път гледам свинската му физиономия!!!!!!!!!!!!!!!!
Бойко Борисов е педераст!

2014.12.30 | 10:49

2
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ... Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение! Скоро инсулт ще изкриви гнусната му мутра!
Свинекомплекс "АТАКА"

2014.12.30 | 10:49

1
АЙДЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ НЕЩО ЗА БОЙКО И ДА ЗАПОЧВАМЕ ДА ПЛЮЕМ...ОТ 5.30 СМЕ СТАНАЛИ!АЙДЕ ДЕ,НАЛИ ПРЕМИИ ЗА НОВА ГОДИНА ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМ!?!

Добави коментар

Водещи новини