Всички българи на ферибота "Норман Атлантик" са спасени

  • 29 декември 2014 20:05

  • 2950
  • 2
Всички българи на ферибота "Норман Атлантик" са спасени
©

Всички български граждани, пътували на борда на ферибота "Норман Атлантик", са спасени, съобщиха от пресцентъра на  Министерството на външните работи. Сред загиналите при инцидента няма наши сънародници.

Успешно са евакуирани общо 11 българи. Освен първоначално обявените девет имена от списъка с пасажерите, предоставен от  Министерството на външните работи на Република Гърция, днес бе получена информация, че още двама български граждани - Виолета  Папарева и Димитър Дечев, също са на борда на ферибота.

Спасяването на седем от 11-те българи е официално потвърдено от италианските власти, а за останалите четирима са съобщили самите пътници. Седмото потвърдено име е на М. Мусавитски, който е настанен в болницата в Лече. Галин Хайтов се намира в  болницата в Бриндизи. Всички са в добро общо състояние.

Италианският военен кораб "Сан Джорджо" е спасил българите Красимир Естов, Радка Тодорова, Стаменка Аргирова, Вергил  Доспатлиев и Асен Асенов, които се намират на борда му. Очаква се той да пристигне в Бари или в Бриндизи късно тази вечер.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2950 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.04 | 21:02

2
ГЕРБ ви управлява! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ... Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение! Скоро инсулт ще изкриви гнусната му мутра!

2015.01.04 | 21:02

1
Скоро инсулт ще изкърти ваща комунистическа гнусна мутра!

Добави коментар

Водещи новини