Шофьор от Пещера е един от спасените българи на горящия ферибот

  • 29 декември 2014 17:49

  • 4889
  • 1
Шофьор от Пещера е един от спасените българи на горящия ферибот
©

40-годишният международен шофьор Вергил Доспатлиев от Пещера е пътувал с камиона си на ферибота "Норман Атлантик", който се запали в неделя, съобщи БТВ.

Вчера сутринта за първи път се обадил на жена си и е казал, че се намира на горящия ферибот. Днес към 13.00 часа е потвърдил, че е на спасителния кораб "Сан Джорджо".

Мобилният телефон на Вергил Доспатлиев в момента е изключен, защото батерията му пада. Фирмата, за която работи, ще го чака на пристанището, където корабът "Сан Джорджо" акостира.

Към момента спасените българи са общо шестима - Галин Хайтов, Красимир Естов, Р. Тодорова, С. Аргирова. Вергил Доспатлиев и Асен Асенов.

Доспатлиев и Асенов са на кораба "Сан Джорджо", предстои да се разбере къде ще акостира той, заяви за БТВ българският консул в Рим Ирена Тодорова.

Между 18.00 и 20.00 часа тази вечер близките на спасените българи ще бъдат известени от дипломатическите служби в кой град и в коя болница ще бъдат настанени те.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4889 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2014.12.30 | 23:24

1
Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ... Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение! Скоро инсулт ще изкриви гнусната му мутра!

Добави коментар

Водещи новини