Кирил Домусчиев: Искаха ми подкуп преди 2004 година (видео)

  • 04 декември 2014 08:31

  • 3175
  • 2
Кирил Домусчиев: Искаха ми подкуп преди 2004 година (видео)
© Булфото

„Не мога да кажа, че съм спечелил, защото все още съм собственик на „Лудогорец“. Клубът спечели, Разград спечели.“ Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия собственикът на отбора на „Орлите“ Кирил Домусчиев.

Той коментира защо е приел да стане председател на КРИБ.

Припомняме ви, че преди да поеме този пост Кирил Домусчиев бе подуправител на организацията с ресор "Енергетика".

Домусчиев говори и по темата „Южен поток“. Той сподели, че още преди месец и нещо е имал сигнали, че Русия ще спре проекта. Според него България наистина ще загуби, ако го няма „Южен поток“.

Домусчиев не смята, че кой знае колко пари са вложени до момента в „Южен поток“.

„Ние имаме интерес да разговаряме с Брюксел и с руснаците по темата, за да се защити националният интерес. В момента не виждам той как е защитен“, заяви той.

Кирил Домусчиев е на мнение, че отново трябва да се отвори темата за шистовия газ.

На въпрос какви са му взаимоотношения с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Домусчиев отговори, че го познава и се е виждал с него, когато той е бил подуправител на КРИБ.

„В момента българските предприемачи имат нужда от стабилност и гаранции“, каза още той и добави: „Имаме нужда от правителство“.

Домусчиев разкри, че преди 2004 година му е бил искан подкуп от министри. Той обаче категорично заяви, че никога не е давал пари на някого, за да работи спокойно.

Бизнесменът съобщи, че дава хляб на над 7000 души и поясни, че средната заплата е над 1000 лв.

На въпрос кой ще е следващият треньор на националния отбор, той отговори, че няма представа. „Аз искам да е по-активен“, добави още Домусчиев.



 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3175 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бог Вижда!

2015.03.23 | 23:40

2
Същият "бизнесмен" ликвидира БМФ, спря верото , сапуня, и тоалетната хартия на персонала... Никой не предполагаше, че е опрял до онова, с което хората си бършат и мият задника. Подмени КТД за да не изплати договорените обезщетения при масови съкращения.

2015.02.12 | 14:59

1
същия "бизнесмен" наряза на скрап просъщвствувала 100 години текстилна фабрика в гр.Самоков и взе Хляба на поне 50 семейства. Да му е слатко

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини