Фандъкова: Няма нищо общо между блокираните пари в КТБ и цената на парното

  • 30 ноември 2014 11:18

  • 1736
  • 8
Фандъкова: Няма нищо общо между блокираните пари в КТБ и цената на парното
© Булфото

Политическа спекулация е твърдението, че ще се промени цената на парното отопление заради блокираните в Корпоративна търговска банка средства на "Топлофикация" - София, каза пред журналисти столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Тя присъства на  Божествена литургия в храма "Св. Николай Мирликийски Чудотворец"по повод 100-годишнината от освещаването му. Фандъкова получи  орден "Св. Ефросиния Московска".

Няма нищо общо между блокираните средства и цената, която се определя от ДКЕВР и на нея не се отразяват депозитите на което  и да е дружество, каза още Фандъкова. Тя подчерта, че няма основание за промяна в цената, отоплителният сезон е в ход и газът е осигурен.

"Топлофикация" - София работи и гарантира сезона, а новото ръководство на дружеството направи така, че по никакъв начин  блокираните в КТБ средства на дружеството да не се отразят на отоплителния сезон, каза още Фандъкова, цитирана от БТА. Тя увери, че дружеството плаща текущите си сметки към "Булгаргаз", както и текущите си разходи. Блокираните средства се отразиха само на част от капиталовата програма, отбеляза тя.

Общинският съвет разглеждаше възможностите и за цесии, но при много ясни условия, които да не са в ущърб на "Топлофикация" - при 100 процента покритие, но за съжаление към момента това е невъзможно и ще се търси решение в бъдеще според решенията на
синдиците на банката, допълни столичният кмет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1736 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2014.11.30 | 16:02

8
Hora,doide chasat da im izviem mutrenskite vratove,Boko Tikvata,triabva da bade ubit !!!
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.30 | 15:28

7
ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ...
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.30 | 15:28

6
Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение! Скоро инсулт ще изкриви гнусната му мутра!

2014.11.30 | 15:28

3
Скоро ще има високо октанов бензин с марката на Герб на промоция запали се на коледа!
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.30 | 15:28

5
Това е то! ГЕРБ управлява! Отсега нататък това ни чака: насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ...

2014.11.30 | 15:28

2
Ти си педерас педерас от Бургас :D
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.30 | 15:28

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

2014.11.30 | 15:28

1
КАНДИДАТ ЗА АРТИСТ НА Р.Б.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини