Български пощи обявиха конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа

  • 19 ноември 2014 13:56

  • 2108
  • 2
Български пощи обявиха конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа
© Български пощи

Вече над 15 години „Български пощи” провеждат обичания от деца и родители конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа”, съобщиха от пощите. 

В дните преди Коледните и Новогодишните празници в мрежата на пощенския оператор постъпват хиляди детски писма до приказния белобрад старец от Лапландия.

Условието за участие в него е писмото не само да бъде адресирано до Дядо Коледа, но и да носи написан според правилата за адресиране точен адрес на подателя, както и да бъде таксувано по цени за вътрешни кореспондентски пратки.

Голямата награда за всеки участник е личен отговор от стареца с червения кожух, в който винаги присъства мотото: „Който пише правилно адреса свой, получава отговора мой”. Най-красивите писма получават и допълнителни награди от „Български пощи” ЕАД.

Кандидатите за участие в конкурса могат да изпращат своите послания написани на ръка или на компютър, придружени с рисунки, стихчета и т.н.
Крайният срок за подаване на писмата в мрежата на „Български пощи” е 15 декември 2014 година.
 
За допълнителни въпроси и уточнения от Български пощи предоставят тел.: 02/ 949 32 66 и e-mail:i.paunova@bgpost.bg.

Последвайте канала на

2108 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FUCK CHRISMAS

2014.11.19 | 17:28

2
Проклети псевдохристяни! Няма дата, на която е отбелязано раждането на Исус. Проклет да е празника в името на върховният бог - Йехова. Скапан езически празник - това е коледата!!! Помислете, че овчарите са спали на открито, когато се е родил Исус, дали е било Декември. Будали!

2014.11.19 | 14:23

1
DJADO MRAZ DJDOMRAZ TI SI DOLEN.........

Добави коментар

Водещи новини