Славчо Атанасов: Имам 183 проверки, колко има Кирил Рашков

  • 05 октомври 2011 15:30

  • 2803
  • 3
Славчо Атанасов: Имам 183 проверки, колко има Кирил Рашков
© Булфото

Като кмет на Пловдив имам 183 проверки, с този рекорд мога да вляза в книгата на Гинес.

Но аз питам институциите колко проверки имаше Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от, каза на пресконференция кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов. Тези пет институции, които проверяваха мен, провериха ли Рашков, попита още той.

По мнението му, хората излязоха на улицата от липсата на усета за справедливост и меренето с двоен аршин. Онзи хеликоптер, който кръжа над Пловдив няма как да не е забелязал тези 5 - 6 огромните палати в Катуница, само на 5 км от Пловдив, а по въздушна линия – само на 2 км, затова са възмутени и хората, каза Атанасов. После цитира откъс от песен, в която се казва „За кокошка няма прошка, за милиони няма закони”.

Той обясни намеренията си да прекрати кампанията, докато хората протестираха по улицата, като каза, че не е морално от едната страна да има възпоменателен митинг, а от другата да се вика „ура”. Трябваше да се спрат масовите изяви на всички кандидат-кметове, смята Атанасов.

От своя страна лидерът на КНСБ Татяна Миран каза, че синдикалистите също смятат, че това не е нормално - на един площад да се провежда траурен митинг, а на другия да се вика „ура”. Затова високо оценяват това човешко поведение, което Славчо Атанасов е показал, като е прекратил временно кампанията си.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2803 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
1

2011.10.06 | 06:40

3
''Онзи хеликоптер, който кръжа над Пловдив няма как да не е забелязал тези 5 - 6 огромните палати в Катуница " Думи много на място казани от пловдивския кмет.Браво !!!

2011.10.06 | 03:57

1
Кръжаха те хеликоптери... почти над цяла България. И какъв е ПОРЕДНИЯТ извод за сегашното управление - важното е днес да става шоу, пък за утре те боли к*ра какво ще стане
vanko76

2011.10.06 | 05:23

2
Да бе и аз се питам как така прословутия хеликоптер на НАП тогава не забеляза на циганина палатите как стават тия фокуси не знам,но според мен тук някои от властта играе игрички с Рашков и то за доста пари.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини