Журналист за случая с тефтерите "Златанов": Класическа медийна димка

  • 12 ноември 2014 08:34

  • 1324
  • 1
Журналист за случая с тефтерите "Златанов": Класическа медийна димка
©

„Този случай е важен, защото стана ясно как една реформа, за която настояваха дълго време от Брюксел – да се направи комисия за предотвратяване на конфликта на интереси, е направена формално и тя е работила по политически поръчки. Целта е да се компрометират противници на властта”, каза в „Здравей, България”по НТВ журналистът Борис Митов относно изчезването на тефтерчетата на Филип Златанов.

„Не е показано цялото тефтерче, защото така е било удобно – едни са били удобни, други не”, заяви от своя страна журналистът Владимир Йончев.

Според Митов  е показана частта с името на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, защото към онзи момент той е бил основния критик на правителството на „Орешарски”.

Попитани кой има интерес от това, че тефтерите сега ги няма и двамата журналисти бяха категорични, че това са всички, които присъстват в тефтерчето. „Прокуратурата пази тези хора, защото те дърпат и там конците”, каза Йончев и допълни, че с изчезването на тефтерчетата са направили всичко възможно да си скрият машата.

По думите на Борис Митов този случай е класическа медийна димка.




 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1324 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.11.12 | 15:52

1
тефтерчето на цветан василев ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини