Документи за Такса смет за предприятия - до 30 ноември

  • 05 октомври 2011 14:34

  • 1415
  • 0
Документи за Такса смет за предприятия - до 30 ноември
© Булфото

До 30 ноември в Столичната община се приемат документите за определянето на такса "смет" за предприятията за 2011 година според броя на съдовете или в условията на прякото договаряне. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

От общината припомнят, че всички желаещи собственици на нежилищни имоти, които искат таксата за битовите отпадъци да се определя според броя на заявените съдове или в условията на пряко договаряне за сметосъбиране и сметоизвозване, трябва да подадат изискуемите документи до 30 ноември включително.

За определяне на таксата според количеството битови отпадъци фирмите трябва да подават декларация по образец, актуално удостоверение /извлечение/ за вписване в Търговския регистър към Агенция по вписванията или удостоверение за актуално състояние,
издадено от съответния окръжен съд с дата не по-рано от 1 септември тази година.

За определяне на таксата в условията на пряко договаряне за услугата но сметосъбиране и сметоизвозване е необходимо заявление по образец, договор /оригинал или нотариално заверено/, както и актуално удостоверение за вписване в Търговския регистър към Агенция по вписванията или удостоверение за актуално състояние, издадено от съответния окръжен съд с дата не по-рано от 1 септември тази година - за всяка от страните по договора. Освен тези документи са необходими и документи съгласно Закона за управление на отпадъци, удостоверяващи правото на обслужващата фирма да извършва услугата.

Последвайте канала на

1415 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини