Самозапалилата се Лидия е търсила смъртта, убеден е психиатър

  • 04 ноември 2014 07:48

  • 3524
  • 8
Самозапалилата се Лидия е търсила смъртта, убеден е психиатър
©

Състоянието на самозапалилата се жена е критично с реална опасност за живота й. Цяла нощ се води борба за живота й, въпреки минималните шансове. Искам да дам един съвет към гражданите: Не правете такова нещо. Това е най-голямата болка и не трябва да се прави така.

Това каза пред камерите на БНТ проф. Огнян Хаджийски, шеф на клиниката по изгаряния в "Пирогов". Гост в студиото беше и психиатърът д-р Иван Михайлов. Много е трудно да се говори. Ние нищо не знаем за тази жена. Аз не искам да коментирам дали е имала някакви психични отклонения, заяви той. Мен ми се иска да се фокусирам върху това, което е направила. Това е акт, при който се търси смърт. Тази жена е имала ясното съзнание какво е направила. Какъв ли би трябвало да бъде живота на един човек, за да прибегне до тази стъпка? Какво трябва да го накара да избере една такава болезнена смърт, вместо да реши проблемите си, каза още д-р Михайлов.

Всеки един такъв случай трябва да се разглежда отделно и да не му се дава толкова голяма публичност. За съжаление лошото се помни и тези кадри и снимки на трагедията продават. Със сигурност има хора, които получават някаква собствена значимост, като гледат тези видеа и фотоси. Не бива да се пропуска и политизирането на темата с кибрита на ГЕРБ. Там можеше да бъде запалката и на БСП. Никой не се сети, че тази жена може да няма средства и за това да е опряла до рекламните кибрити, обясни психиатърът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3524 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Петър

2014.11.05 | 09:42

4
Хора, не ви ли писна? Да ни говорят глупости и да ги слупаме, и да се правим, че им вярваме. Естествено, че е търсила смърт, то това живот ли е? Ако всичко и е било наред, едва ли ще стигне до там, да се запали точно пред президенството. Стига глупости, писна ни, не искаме д ави слушаме. Хващайте се и започвайте да работите, да не хващаме камните и тоягите, че май само от това разбирате. Докато няма счупени тикви, нещата явно няма да се оправят, крадлива сган.
силвия

2014.11.05 | 09:43

8
радвам се че има и мислещи хора браво

2014.11.05 | 09:43

7
ПР на власта не трябва да се пише и говори за хората изпаднали в отчаяние по вина на власта разваля им се реномето пред ЕС все пак сме 48 по благоденствие

2014.11.05 | 09:43

6
ТИКВАТАААААА ! ТИКВАТА е виновна ! Тази идиотомутра е виновна ! С кибрит на ГЕРБ се е запалила горката !Прокълнат е от ГОСПОД ! Носи само беди , нещастия и смърт на народа ! В затвора тоя непрокопсаник !
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.05 | 09:42

5
ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ...
TIVATA DA SE SAMOZAPALIIIIIIIIII

2014.11.05 | 09:42

1
BOIKO MUTRATA E VINOVEN-ZAPOZNA SE
Българин

2014.11.05 | 09:42

3
Дали Бойко Мутрата е виновен за твоето раждане, а? Убеден съм, че не е ! Такива уроди дето не могат да пишат на родният си български език, той не би сътворил.

2014.11.05 | 09:42

2
Ихааа...(т.е. Уаааауу), кво откритие направил психодокторът?

Добави коментар

Водещи новини