Загиналият студент в Благоевград загубил сестра си, сподели дядото (снимка)

  • 17 октомври 2014 17:26

  • 2196
  • 1
Загиналият студент в Благоевград загубил сестра си, сподели дядото (снимка)
©

Дядото на загиналия студент от Американския университет в Благоевград разпространи отворено писмо. В него той разказва за трагедията, сполетяла семейството му. "Първородният ми внук Борис Максимов Кодиков си отиде нелепо. За причините, довели до гибелта му още няма официално заключение. Това пише дядото на студента Борис Кодиков, загинал след падане от терасата на Американския университет в Благоевград в отворено писмо до медиите".

Боби беше заобиколен от внимание, уважение и обич в семейството ни. Радваше се на уважението на връстниците си, с които учеше и общуваше. Болката на родителите от непрежалимата загуба е още по-силна, тъй като през 2000 г. почина по-голямата му сестра Петра, споделя дядото. Дядото пише, че сега цялото внимание, любов и обич във фамилията са насочени към третото дете в семейството на сина му Максим - брата на Боби, Емил.

Кодиков старши е ветеран от ВВС. Автор е на книгата "Българската щурмова авиация", преиздавана 2 пъти. Последната му книга е посветена на родното му село Гиген. Днес той живее в Пловдив. Според ветерана от ВВС кръщелникът му Борис е звършил английска гимназия с отличие. Приет е бизнес администрация в Американския университет в Благоевград с пълна стипендия. Обичал да спортува и да се занимава с музика - свирел на китара и правел хип-хоп песни.



 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2196 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.19 | 09:06

1
А колко и какви глупости се изписаха за заразен със сифилис.Много сме глупави хората.В мъката на едно семейство без срам ще очерним някой,който не е между живите/лека му пръст/.А съм слушал,че който е завършил Англ.гимназия в Пловдив започва да превърта психически.Дали е така не знам.

Добави коментар

Водещи новини