Велева: Реформаторите предявяват претенции сякаш са втора политическа сила

  • 10 октомври 2014 09:16

  • 1599
  • 0
Велева: Реформаторите предявяват претенции сякаш са втора политическа сила
©

"ДПС много ясно казаха, че ще подкрепят правителство, но няма да участват в него. Много ясно Бойко Борисов каза, че ще търси подкрепата на ДПС, но няма да има министри на ДПС в правителството”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” журналистът Валерия Велева.

Журналистите Валерия Велева и Велислава Дърева коментира в студиото на сутрешния блок на НТВ кой ще управлява България след изборите на 5 октомври.

„Вариантите за правителство са два: лявоцентристки с БСП-Лява България или десноцентристки с Реформаторския блок и Патриотичния фронт”, отбеляза още Велева.

„Засега Реформаторският блок добре са се нагърбили със задачата да извиват ръце, да предявяват претенции, те влизат с претенции сякаш са втора политическа сила”, коментира тя. Според нея амбициите на Реформаторския блок са прекалено големи и те влизат агресивно в преговорите.

„БСП толкова тежко се сгромоляса на тези избори, че беше премината психологическата граница, до която може да бъде понесено едно такова поражение. Мисля, че БСП може да отиде на разговори с ГЕРБ, но не и на преговори, защото смятам, че БСП не трябва да участва в едно такова коалиционно управление”. Това коментира от своя страна Велислава Дърева.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1599 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини