Бонка: Имаше полза от войната с Юксел, върна ми детето

  • 03 октомври 2011 08:02

  • 4684
  • 3
Бонка: Имаше полза от войната с Юксел, върна ми детето
©

“Победих! Детето ми е с мен!”. Това съобщи Бонка Георгиева – бившата съпруга на водещия от бТВ  Юксел Кадриев пред в. “България днес”.


След една година раздяла, наложена от Кадриев, майка и дъщеря най-после се видяха в събота сутринта и изкараха заедно целия уикенд.

Новинарят склонил на срещата, след като оперната певица не спряла да му звъни по телефона в петък. Малко преди полунощ той й изпратил sms с адреса и покана да дойде в събота сутринта да вземе 10-годишната Габриела. Това се случи след драматично интервю, което Юксел Кадриев даде в “Шоуто на Слави". Водещият се закани да съди всички медии, писали за проблемите с бившата му жена. Под отговорност щял да подведе и водещата на “Горещо” Венета Райкова, която взе интервю от Бонка.

“Имаше полза от войната с Юксел. Нищо друго не ме интересува освен детето!, категорична е след победата си Бонка. И допълва: “Не съжалявам за нищо, което съм казала. Това, че боли от истината си е проблем на Юксел. Друг път да мисли какво прави! Съветвам разведените родители с моя проблем да си търсят правата със всички средства”

Бонка разказва, че малката е много щастлива, когато я видяла в събота сутринта. Юксел не поканил бившата си съпруга в апартамента си, а срещата им била пред блока.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4684 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
keybg

2014.06.23 | 10:21

3
Няма значение какви проблеми имат родителите един с друг,но не бива да намесват и децата както е направил водещият.Майката си е майка и неможе да се промени този факт.Жената си е права.
Лени

2014.06.23 | 10:21

2
Само човек с комплекси, може да лишава собственото си дете от родната му майка.
еми

2014.06.23 | 10:21

1
Много интересно, защо искаше да спре предаването Горещо на Венета Райкова, след като няма нищо интересно, което да се научи за него. Господина иска да е без минало, но то все някога те застига. За него от 10 години се пише как е живял с Евгени Минчев без да му е бил бодигард или шофьор.

Добави коментар

Водещи новини