Слънчево време ни очаква утре

  • 02 октомври 2011 16:48

  • 613
  • 0
Слънчево време ни очаква утре
©

През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Временни увеличения на облачността ще има над източните райони. Минимални температури - предимно между 8 и 13°, в София около 9°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН, съобщи Стоян Ботев, дежурен синоптик, пише "Фокус".

Утре над страната ще е предимно слънчево, около и след обяд топло. Временни увеличения на облачността ще има в сутрешните часове над източните райони, а след пладне - над планините. Максимални температури - между 23 и 28°, в София - около 24°.

По Черноморието ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността в сутрешните часове. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максимални температури между 22 и 24°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността след обяд. Ще духа слаб, по високите части до умерен, вятър от северната четвърт. Максимална температура на 1200 метра - около 15°, на 2000 метра - около 8°.
През следващите три дни времето ще бъде предимно слънчево, около и след обяд - топло. В сутрешните часове на отделни места в низините ще се образува краткотрайна мъгла или ниска слоеста облачност. Минималните температури ще бъдат между 8 и 13, максималните между 23 и 28°.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
613 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини