Комисар Николов: Видях отчаяние и гняв

  • 03 октомври 2014 08:23

  • 3125
  • 4
Комисар Николов: Видях отчаяние и гняв
©

Усещането, когато си там на място и видиш разрушенията отблизо, е много различно от телевизионните кадри. Изключително силен взрив е отнесъл две сгради. Нищо не можахме да намерим, и следа няма от човешки живот. Това заяви главен комисар Николай Николов в сутрешния блок на БТВ.

След като излязох казах на щаба, това което съм видял. Лично казахме на близките какво според нас се е случило, преда да кажем на медиите Психолозите помогнаха много, каза комисарят.

Разбихме надеждата на хората, видях отчаяние и гняв. Личното ми мнение е, че става дума за човешка грешка, посочи Николов.

По думите му, ако някой можеше да прогнозира този взрив нямаше да има толкова много жертви.

Видях остатъци от противопехотни мини, получени от Гърция за утилизация в България, коментира комисар Николов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3125 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.10.04 | 01:23

4
Всеки е гледал достатъчно филми и виждал как се работи на такива места където е по чисто от аптека и хората се обличат със специални бели костюми да не говорим за климатизация и още какво ли не защото една искра е достатъчна.Ако всичкото това оборудване го има са нужни и специално обучени специалисти които да работят в тези условия.Всичко това ще струва маса пари и затова не се спазва.Защо мислите гърците са донесли тези мини чак тук да се обезвреждат ами защото при тях ще им струва безбожни пари за обезвреждане.

2014.10.04 | 01:23

3
Българина се слави с това че е търпелив но трябва да спре да бъде такъв ако иска да оцелее. Може и това което си описал да е причината ама това е защото все сме добрички или се правим на такива и не си пазим даже за собственият си живот.Ако е истина това за този с железният чук и знаеш какво може да се случи и като не можеш да се пребориш с проблема защото шефа ти е тъп напускаш и така поне ти оцеляваш.Той шефа има кой да го накаже както е и станало.Сега сигурно още не си дава сметка но след време ще разбере че заради пари е загубил дори сина си.На такива места трябва строг контрол.
отчаян от държавата

2014.10.04 | 01:23

2
Един човек-бивш работник каза ,че тези мини се работели внимателно с дървен чук,но понеже нямали работници-собствениците започнали да набират малограмотни хора-разбирай цигани -та един такъв "работник"-"млатил" по думите на човека с железен чук върху мините и когато той предупредил циганина,че това е опасно може да се предизвикат искри и да избухне -оня му отговорил,че няма страшно и по този начин е оправил над 100 бройки,но май на някоя от следващите се е случило

2014.10.04 | 01:23

1
А 240 лева заплата каква грешка са?

Добави коментар

Водещи новини