Жертвите на ужаса в Горни Лом криели какво точно правят в завода

  • 03 октомври 2014 06:26

  • 6190
  • 3
Жертвите на ужаса в Горни Лом криели какво точно правят в завода
©

На въпросите ми какво работиш в завода в Горни Лом, съпругът ми Румен отговаряше: "По-добре да не знаеш какво". Това сподели през сълзи 41-годишната му съпруга Кристина Ръбина, пише "Стандарт".

В трагичната сряда Румен излязъл от къщи в 13 часа - тогава минавал микробусът, който ги превозвал от Монтана до завода в Горни Лом. Когато бил първа смяна, ставал в 4 часа, защото превозът тръгвал в 5 часа. От 1 часа миналата нощ тя го чака в Горни Лом да излезе от взривилия се завод. 44-годишният Румен постъпил в завода преди два месеца и половина. Останал без работа, а имат студент на 21 години. Трябвало да го издържат и Румен започнал в завода за боеприпаси. "Съзнаваше, че това, което работи, е опасно. Често го питах какво работиш точно, а той ми отговаряше: по-добре да не знаеш. Смъртта му е толкова неочаквана, че не мога да я приема за истина", каза покрусената Кристина. Отскоро тя останала без работа. Досега са разчитали на парите на Румен. Те не били много - последния месец донесъл само 250 лв., защото нямали работа. Какво ще правят отсега нататък, пита се и плаче младата жена.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6190 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
да ама не

2014.10.05 | 07:02

2
атака са подлоги и долни измекяри-вече видяхме как се нагъзиха на дпс за някой лев.
SAMO BOLEN SIDEROV I ATAKA!!!!

2014.10.05 | 07:02

3
ei ku-ku-ne Ataka,a Gerb,Dps,bsp-sa podlogite,nedei samo gluposti da rusish qvno ne si balgarin

2014.10.05 | 07:02

1
Какво ще правят ли ? Ще мрат българите ! Това е и целта на соросоидите от ЕС и САЩ и теххните слуги тук : ГЕРБ , ДПС , реформатори , СДС, НДСВ ! ПУСТИНЯ става България ! САМО АТАКА на ВЛАСТ е спасението !

Добави коментар

Водещи новини