Протестиращи пред сградата на МВР искат оставката на Цветанов

  • 02 октомври 2011 14:50

  • 1202
  • 2
Протестиращи пред сградата на МВР искат оставката на Цветанов
©

Протест пред сградата на Министерството на вътрешните работи събра стотици, недоволни от действията на вътрешния министър и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Въоръжени с плакати, на които е изписано "Не ни е страх", "Цецо фитилът запали България", "Свобода или Цецо" протестиращите настояват за оставката на вицепремиера. "Оставка" и "Цецо, вън" огласят района около сградата на вътрешното ведомство. На протеста се развяват и знамена на РЗС, а ръководството на партията е донесло транспарант, на който е изписан примерен вариант за оставката на министъра на вътрешните работи.

Полицейски служители направиха опит да изтласкат протестиращите, но те се хванаха за ръце във верига и отказват да напуснат. Стигна се и до сблъсъци.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1202 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.10.02 | 20:28

1
цецо, необяснимите ти имоти и пари даде началото на твоят край, тези протести ознаменуват твоят фактически политически крах, след което ставаш просто един обикновен политически скелет като лицето Костов например! Да се готвят Боко тиквата и смион дянкофф!
soni

2011.10.02 | 20:29

2
koj li shte gi zamesti?....ili po-tochno KAKYV?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини