Георги Първанов: Партиите да заявят етническата си толерантност

  • 01 октомври 2011 17:08

  • 3122
  • 12
Георги Първанов: Партиите да заявят етническата си толерантност
© Булфото

Изразено беше притеснение, че тази кампания така, като върви, е на път да компрометира изборния процес, каза след заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Факт е, че се занимаваме с коментари само на това и други проблеми остават на заден план, посочи президентът.

Президентът каза, че преди пет години е проведен Съвет по демографската политика, с предложения, които си струва да бъдат прочетени и отново вплетени в политиката по решаване на проблемите на ромите.

Ще ни трябват години, за да преодолеем случилото се в Катуница, уточни държавният глава.

Да се върви от политиката на национални помощи към инвестиции в образование и преквалификация, посочи той.

Президентът предложи участниците в изборите да кажат – „Аз избрах етническата толерантност” по свой начин.

Първанов предложи - така както по закон на всеки плакат и клип има надпис и звучи, че купуването и продаването на гласове се наказва от закона, по подходящ начин партиите да заявят, че са етнически толерантни.

Последвайте канала на

3122 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Unknown

2011.10.02 | 18:22

12
"Ще ни трябват години, за да преодолеем случилото се в Катуница" След като се видя че повече и повече българи НЕ искат нещата да продължат да не се случват, те вземат нещата в свои ръце... Първанов иска всичко да е както преди. Е, драги президент, оправдайте доверието на мнозинството българи и спрете двойния стандарт, ваш е проблема, ако не го направите няма как да е "както преди"!
много гневен и жлъчен българин

2011.10.02 | 18:20

11
Проблемът е, че Катуница обединява народът, а това не ти изнася, нали! това ви личи и от лъжливите слова, които леете по повод на трагедията в Катуница! ахкате зя някакви си несъществуващи етнически сблъсъци!!! Какво етническо напрежение ви е се присънва на всички вас Антибългарски политици! Впрочем Антибългарските политици винаги са се опитвали и ще се опитват да маскират нараствощото СОЦИАЛНО НАПРЕЖЕНИЕ, поради обидно ниските доходи на Българите с несъществмуващо ЕТНИЧЕСКО такова! Опитват се пак нас, Българите да изкарат виновни, олигофрени и да ни плашат с тяхната измислена етническа карта! Глупаци, политици, наврете си я етническата карта отзад, след което я извадете и я изяжте! Страна в която през 2011 година минималната ЗАКОННА заплата е 135 евро, а цената на един литър бензин е 1,3 евро е една ИЗГНИЛА от политически курвенлък (или клиентелизъм, ако щете) ДЪРЖАВА! Да, има нещо МНОГО ГНИЛО в България, но Гоцэ не проумява, продължава да лъготи най-безсрамно, а не вижда, че Българите НЯМАТ ПАРИ....! Не могат да си платят сметките за ток, вода, парно, храна и облекло!!!! Каква демокрация е това бре, политици Антибългарски, да не осигурите топлината, облеклото и храната на Българите, а да им пробутвате вместо това АСФАЛТ и мръсни етнически провокации! Ще ядете голяма хурка на сегашните и всички следващи избори, защото Българите нямаме по седем живота и хиляда години на разположение за чакаме вашите фалшиви политически фантасмагории и лъжи да се "сбъднат"! Животът ни преминава да ви чакаме, боклуци политически да направите нещо за Българите и България! Ама свърши тая - някои трябва да организира възстановяването и развитието на Българската икономика, РЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ, - само тя ще гарантира финансовото положение на народа и от там и на държавата. Леенето на асфалт е нагла подмяна на необходимите социално ориентирани политики! Това на ГЕРБ, а и на всяка друга подобна партия ще им коства властта!

2011.10.02 | 18:20

10
гоце трипера такъв чакал и съсел и с лупа трудно се открива, а на нас ни е президент
годо

2011.10.02 | 18:20

9
"Ще ни трябват години, за да преодолеем случилото се в Катуница" в грешка си господин президент-не желаем да преодолеем случилото се в Катуница, а веднъж за винаги да решим проблема, който доведе до случилото се там!
СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВУЛИЧИЕ !!!

2011.10.02 | 14:45

8
Да продадеш интересите на БГ на руснаци и турци - това не е "етническа толерантност" а ПРЕДАТЕЛСТВО! Погването трябва да почне с Главата на Мафията престъпници в БГ: http://bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.html СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВУЛИЧНОСТ!!!

2011.10.02 | 13:03

7
Точно така,еййй кой да знае че тоя калъм накрая на мандата си ще поиска нещо умно - нека знаеме кои партии са етнически толерантни, и нека го направят преди изборите за да знаеме за кои да НЕ гласуваме
evgeni

2011.10.02 | 10:35

6
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/") ---- Подател: евгени славков До: mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, info@mvr.bg Относно: до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/" Дата: Събота, 2011, Октомври 1 14:47:38 ЕЕЩ Господа висши офицери от МВР,Господа прокурори и вие съдии на Република България. Защо допускате,полтически сценарии като случаят"Цар Киро" , случаят "Джамията" и др да се превръщат в криминално-етнически конфликти ??? Знаете ли ,че отговорността е задължениъе всекиму ??? Знаете ли как компромиси към "Преход-АБВ" са пагубни за Българският Народ ??? Знаете ли как се поставя живота на политическа карта/етническа/ и на неродените още деца ??? Знаете ли как ние Българите взимаме нож срещу нож,подведени от зли хора поставящи убийствени политически доктрини /сценарий/написани от ИДЕОЛОЗИ и СТРАТЕЗИ в услуга на 100-летницата,управляващи и до днес??? Знаете ли че умишлено се подрежда пазела на 67 годишното ЗЛО наречено преход,като ти изпълнияваш-1,другия изпълниява -2 ,онзи по-друдругия изпълнява-3,и всичките тези ТРИ НЕЩА по отделно абсолютно безобидни,но сглобени по СХЕМИ от типа-АБВ,са повече от ПАГУБНИ.Вижте как службите поставиха под контрол Сидеров,като той дори не разбира че изпълнява част от СХЕМАТа,въпреки своята си правда ??? Не знаете ли,че АКО няма ХРАНИТЕЛНА СРЕДА,тоест КОНФЛИКТИ, няма да съществуват ЦЕНТРОВЕ като ДПС,изпълнявайки ролята на регулатор по време на изборите-"ДА НЕ ИЗПУСНЕМ КОНТРОЛА". Вече забравихте как някога ИСКАХА дасе постави етнически паметник,уж подхвърлено от някакви журналисти внесени от вън,но всъщност това бе едно квадратче от ГОЛЕМИЯ ПАЗЕЛ-АБВ ??? Не знаете ли,че сега вие конкретно от МВР направихте по-голям ПАМЕТНИК на етническата омраза допускайки да се случат тези събития ??? Не можахте ли да не се бе стигнало до тези убийства и разгарянето на КОНФЛИКТА ??? Или не разбирахте ,или,не искахте,или да не се РАЗСЪРДИ Цветанов???? Знаете ли,че като изпълнявате заповеди от вашия министър сте в услуга на погубването на собственият си народ ??? Защото Цветанов направи акробатико-физическият НОМЕР-хем да се изпусне парата на гнева,хем да сме угодни на ПАЗЕЛА,хем да ОСТАНЕ ПАМЕТНИКА НА ОМРАЗАТА между братя,на КОЯТО се поставя ТОЗИ ПАМЕТНИК записан в гнева на хората ??? Не знаете ли че от ВСИЧКО ТОВА губите и вие и вашите близки ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Не се страхувайте от "СТЪРШЕЛИ " и политическите им крупиета като "ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ" и вашиът вътрешен министър,държащи в подчинение чрез компромати и ДОСИЕТА- X,както се опитаха да озаптят "ТРАКТОРА за да не изпусне ЕМИСИИ,защото и тяхното време се изчерпва !!!! И ПРЕДИ ВСИЧКО СЕ БОЙТЕ от ГОСПОДА,за КОЙТО,няма нищо скрито. ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ВЕЧЕ "АБВ-123" и други БЪЛГАРОУБИСТВЕНИ ПРОДЪЛЖЕНИЯ .
Гого

2011.10.02 | 10:35

5
Ако те набутат да живееш до някой цигански катун само за месец г-н Първанов друга песен ще запееш. Нали те охраняват и не са те обирали цигани когаъо си далеч от реалността може всякакви глупости да говориш на всички е известно циганските набези по ниви и къщи а полицията ги пази.
3

2011.10.02 | 08:02

4
W W W . O R I GI NA L N I . B E - Закупете футболният Екип за сезон 11/12г !
СТИГА ДВУЛИЧИЕ ПРОДАЖЕН ЛИЦЕМЕР

2011.10.02 | 01:04

3
ЧЕТЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ! http://bivol.bg/index.php?option_flexicontent&view=items&id=800

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини