Божидар Димитров: Искам да си почина от политиката

  • 01 октомври 2011 16:43

  • 1692
  • 5
Божидар Димитров: Искам да си почина от политиката
© Булфото

В последните години има голямо строителство на църкви в България и хората сами си събират пари, и ги строят, каза Божидар Димитров, историк и бивш министър в кабинета на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, отговарящ за българите в чужбина, в предаването на Нова телевизия „Карбовски: Директно“.

Дали е църква, дали е джамия, дали е друг храм, важно е какво се върши в нея, категоричен беше бившият министър, иначе не една – пет джамии да има в София ако вътре се прави това, което трябва.

Искам да си почина малко от политиката, но ще гласувам за ГЕРБ и за г-н Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, уточни историкът.

За сегашният президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, Димитров обясни, че е бил добър политик, в рамките на правомощията, които има един президент в България.

Той сподели, че обикаля из страната заради строителството на църкви
и вижда, че хората изобщо не ги интересува кой ще бъде президент на страната, а кой ще е кмет, което за него е малко тъжно.

За Катуница той мисли, че едно село въстана срещу своя феодал, получило се едно феодално въстание, което според него не е било планирало. Там местният феодал Киро – Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от, който се оказа, че е роден в Македония, е изпрател една наказателна бригада срещу хора, които перманентно му се противопоставят.

Бившият министър беше категоричен, че в българската история няма записан конфликт, въстание между цигани и българи.

Последвайте канала на

1692 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.10.02 | 11:13

5
Уж му е специалност а още не е наясно че вече е в историята...

2011.10.02 | 11:13

4
По-важно е с какво ще остане в историята / и то е: с това, че предаде партията хранилница, с цел да папка повече от друга софра, но там не го оцениха и го направиха жертвен агнец !

2011.10.02 | 00:16

1
Ами той и Гоцето е така:D
vanko76

2011.10.02 | 11:13

3
Най голямата грешка на професор Димитров е да се навие да бъде министър в това некадърно правителство на Борисов и накрая се изгавриха с него.

2011.10.02 | 11:13

2
Грешката му датира малко по-рано, когато плю на колегите си от БСП и се подлъга по "приятелството" на Борисов. Видя се какъв "приятел" му е, ама и Димитров си е виновен, че продължава тъпо и упорито да си затваря очите за това какви се оказаха ГЕРБерите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини